ЗАПАД И РУСКО-СРПСКИ ОДНОСИ – Слободан Јарчевић

39.32 

У комунистичком систему у Русији, неоспорно је, почело је истребљење руског народа. Размере су страховите – како је то забележио и амерички професор Ралф Еперсон. Од 1917. године, Руса је све мање – убијањем, прогоном у иностранство и асимилацијом у друге нације (белоруску и украјинску). Запад и Ватикан су ликовали због овако добрих резултата. Донесена је одлука, да се и у српској држави уведе комунизам – ради истребљења Срба, њихове асимилације у друге нације и ради стварања од њих нових нација.

На залихама

Опис

Књига Слободана Јарчевића "Запад и руско-српски односи" није само добро штиво из историје, није само изазов с непознаницама о сарадњи Срба и Руса у време српског ропства под Турцима, Млечанима, Мађарима и Аустријанцима, није само сведочанство о злоупотреби лингвистике Германа и Романа на српским етничким земљама, него она, што ће изненадити и најобразованије, упућује на суштину европске цивилизације, а та суштина ће, нема двоумљења, постати предмет интелектуалних и међудржавних расправа у 21. столећу.

Проф. др Веселин Ђуретић

У комунистичком систему у Русији, неоспорно је, почело је истребљење руског народа. Размере су страховите - како је то забележио и амерички професор Ралф Еперсон. Од 1917. године, Руса је све мање - убијањем, прогоном у иностранство и асимилацијом у друге нације (белоруску и украјинску). Запад и Ватикан су ликовали због овако добрих резултата. Донесена је одлука, да се и у српској држави уведе комунизам - ради истребљења Срба, њихове асимилације у друге нације и ради стварања од њих нових нација.

Слободан Јарчевић

Мирослав Београ, 2015.

24цм, 468стр

тврд повез, ћирилица

ИСБН: 987-86-7056-263-9

Рецензије

Још нема коментара.

Само пријављени корисници који су купили овај производ могу оставити коментар.