Живот и дело Милоша С. Милојевића

7.70 

Kњига `Живот и дело Милоша С. Милојевића` аутора акад проф Радомира Ђорђевића и Мр Драгише Kостића је друго допуњено издање монографије великог Милоша С. Милојевића, штампане у оквиру програма обележавања 120. година од смрти великана срБског.

Опис

Kуповином књиге помажете мисију враћања из заборава знаменитог Србина XIX века.

Укратко о Милошу С. Милојевићу:
Рођен је 16.10.1840. у Црној Бари, преминуо је у Београду 24. јуна 1897. године. Академик Српског ученог друштва у Београду, почасни члан Српске Краљевске академије, Правник, филозоф, филолог, историчар, професор и управитељ Богословије „Свети Сава“ у Београду, комадант Добровољачких и Устаничких одреда у Српско-турским ратовима од 1876-1886 г. учесник Берлинског конгреса 1878. године на коме је створена нова Држава Србија, писац једине ПРАВЕ истоије Срба, која је у време Александра Kарађорђевића забрањена, списи покрадени и уништени, о он по налогу оних који би да нестане српски народ и Србија гурнут у заборав.

Kњига `Живот и дело Милоша С. Милојевића` аутора акад. проф. др Радомира Ђорђевића и мр Драгише Kостића је друго допуњено издање монографије великог Милоша С. Милојевића, штампане у оквиру програма обележавања 120. година од смрти великана срБског.

Рецензије

Још нема коментара.

Само пријављени корисници који су купили овај производ могу оставити коментар.