Услови коришћења

1. Основне одредбе
Интернет продавница “www.kupidar.com” (у даљем тексту КупиДар) послује у складу са Законом о трговини и Законом о електронској трговини Републике Србије. Посетом или куповином на интернет продавници КупиДар важи претпоставка да сте упознати и да прихватате услове коришћења који су наведени у даљем тексту. Молимо Вас да их пажљиво прочитате и упознате се правилима која примењујемо. Интернет продавница КупиДар задржава право да без претходног обавештавања врши измене и допуне општих услова коришћења.
Ови услови коришћења дефинишу поступак наручивања, плаћања, испоруке и поврата односно рекламације робе понуђене на страницама наше интернет продавнице. Продавац је Удружење Милош Милојевић, Kупац робе је посетилац интернет продавнице који посетом наше интернет продавнице одабере барем један производ, и пошаље наруџбину Продавцу.

Путем интернет продавнице КупиДар купцу је омогућена куповина свих производа који се налазе на интернет страницама Продавница.
Цене су изражене у динарима у Србији. без пдв-а, (напомена: обвезник није у систему ПДВ-а сходно члану 33. Закона о пдв). За иностране земље приступа цене су исказане у еурима.

2. Приватност података
Да бисмо успешно обрадили Вашу наруџбину / куповину, потребно је да нам пружите одређене податке као што су име и презиме, адреса, контакт телефон и емаил. Уз помоћ тих података бићемо у могућности да Вам испоручимо купљену робу и да вас обавестимо о тренутном статусу ваше наруџбине. Сазнајте више.

2.1 Изјава о заштити приватности
У име интернет продавнице КупиДар обавезујемо се да ћемо чувати приватност свих наших корисника. Прикупљају се и обрађују само подаци о производима које посетиоци наше интернет продавнице претражују и купују, као и о страницама које посећују. Те податке користимо да бисмо побољшали понуду и изглед наших страница, и омогућили вам једноставније коришћење, сигурнију и удобнију куповину, а у циљу пружања квалитетније услуге корисницима. Сви подаци о корисницима се чувају у складу са највишим правилима поверљивости података и у складу са законом.

Сви запослени. одговорни су за поштовање начела заштите приватности. Сви подаци о корисницима/ купцима се строго чувају и доступни су само запосленима којима су ти подаци потребни за обављање редовног посла.
За сва додатна питања можете нас контактирати путем емаил адресе: [email protected]

Уколико имате питања које се тичу приватности и сигурности Ваших података, или уколико имате сазнања или сумњу о нарушавању приватности, молимо Вас да нас контактирате на неки од следећих начина:
1. Позовите нас на број телефона: +381 63 250 331 (радним данима 12:00 – 16:00ч)
2. Пошаљите е-маил на: [email protected]

Више детаља о политици приватности на линку.

2.2 Интелектуална својина
Садржај приказан на овом сајту као што су фотографије, логотипи, текстови, дизајн страница, аудио и видео записи, софтвер и друго су власништво интернет продавнице КупиДар и заштићени су као интелектуална својина. Садржаји са интернет странице не могу се користити без претходне сагласности “Продавца”. Све информације доступне на интернет странама искључиво су информативног карактера, не смеју се користити у комерцијалне сврхе, нити дистрибуирати трећим лицима.

2.3 Повезане Интернет странице
Морате бити свесни да друге Интернет странице до којих можете доћи користећи линк на нашој страници могу садржати одредбе о заштити приватности које се разликују од овде наведених одредаба.

3. Ваш налог
Уколико користите КупиДар, одговорни сте за одржавање и поверљивост Вашег налога и лозинке које сте добили приликом регистрације на нашој интернет страници. Kоришћењем КупиДар интернет странице одговорни сте за све активности које се дешавају на Вашем налогу. Малолетна лица могу куповати на КупиДар уз надзор родитеља или старатеља. КупиДар задржава право да одбије пружање услуга, укине налог или откаже наруџбеницу уколико установи да су прекршени Услови коришћења. Ваше податке које сте навели приликом регистрације КупиДар ће користити ради унапређења продаје производа и успостављања пословног контакта и неће их користити у друге сврхе или их доставити трећим лицима.

4. Kоментари, комуникација и остали садржај који остављају посетиоци
Посетиоци могу коментарисати производе и слати е-маил поруке на интернет страницама КупиДар. Интернет продавница КупиДар има право да не објави коментаре који су злонамерни, садрже непристојне изјаве, шире мржњу и на било који начин угрожавају права других. Такви коментари ће бити уклоњени без предходног обавештења. Лажно представљање и регистрација са туђом е-маил адресом није дозвољена на КупиДар страницама. Против таквих активности можемо покренути одговарајући законски поступак.

5. Описи производа
Интернет продавница КупиДар гарантује за квалитет, исправност и порекло својих производа. КупиДар настоји да све производе опише што је тачније могуће. Ипак КупиДар не гарантује да су сви наведени подаци у вези производа 100% тачни, комплетни, поуздани и без грешака. Уколико имате неких додатних питања о производу можете контактирати наш кориснички сервис ( одељак “Kонтакт”). Ако производ који сте купили одступа од података који су наведени на сајту можете га вратити у некоришћеном стању са комплетном документацијом (рачуном и попуњеним обрасцом Једостраног раскида уговора) коју сте уз њега добили, а ми ћемо Вам вратити новац.

6. Цене производа
Све цене приказане на страници интернет продавнице КупиДар су изражене у динарима. КупиДар се обавезује да ће прихватити сваку цену по којој сте направили наруџбеницу без обзира да ли се цена производа променила након креирања наруџбенице. КупиДар има право да откаже наруџбеницу уз слање емаил обавештења потрошачу уколико је дошло до грубе грешке приликом постављања цене на интернет продавници, (нпр. уместо 10000 дин је наведена цена 100 дин, слично). Ако сте поручили производ по једној цени и са том ценом сте га примили на кућну адресу, а након тога је цена снижена, немате права на повраћај новца.

Зависно од коначне вредности Ваше наруџбине, трошкови транспорта могу бити укључени у приказану цену (бесплатна достава) или додатно обрачунати, о чему ћете бити прецизно информисани при креирању наруџбенице.
Интернет продавница КупиДар задржава сва права промене цене производа.

7. Радно време
Интернет продавница КупиДар ради од 00-24ч, 7 дана у недељи. У случају техничких проблема или током редовног одржавања, интернет продавница може бити краћи временски период недоступна, о чему ћете бити обавештени.

8. Промена података на интернет страницама
КупиДар задржава право да може у свако време, без претходне најаве, променити податке приказане на било којој страници интернет продавнице. Посетиоци Интернет продавнице КупиДар немају право да једнострано мењају услове коришћења, а свака евентуална измена је неважећа осим у случају да се обе стране сагласе писаним путем.

9. Остало
Делимична или потпуна непримењивост или незаконитост одређене одредбе ових “Услова коришћења” неће утицати на пуноважност осталих одредби које остају на снази у целини. Непримењива или незаконита одредба ће бити замењена другом, одговарајућом одредбом. Сагласни сте да Ваша права и обавезе проистекле из ових “Услова коришћења” не можете пренети на трећа лица без изричитог писменог одобрења КупиДар-а.

10. Рекламације
КупиДар интернет продавница посвећује изузетну пажњу неговању посебног односа са својим посетиоцима и купцима. Kупац у свему задовољан нашим производима и услугама је наш примарни циљ. Уколико се ипак догоди да будете незадовољни испорученим производом, будите сигурни да ће ваша рекламација бити решена у најкраћем року и у складу са важећим законским прописима.

Kупац има право на рекламацију и/или поврат робе у следећим случајевима:
• испорука робе која није наручена
• испорука робе која има грешку или оштећења која нису настала у транспорту
• остали случајеви у складу са Законом о заштити потрошача.

X