УСЛОВИ ИСПОРУКЕ

Испорука на територији Републике Србије. Достава онлине поруџбина на сајту www.KupiDar.com врши се курирском службом BEXexpres. 

Наше пошиљке у Србији шаљемо курирском службом BEX. Уобичајено време доставе је два до пет радних дана од тренутка поручивања. До одступања и продужења може доћи уколико прималац није на адреси код првог покушаја испоруке, лоших временских услова или свих осталих непредвиђених ситуација у транспорту на које превозник или продавац није могао да утиче. Достава се врши радним данима од 8:00 до 16:00 сати. За доставу је могуће одредити и другу адресу од оне на којој станујете, нпр. адресу радног места. Испорука се не врши суботом и недељом. Уколико прималац није на адреси, а по пријему обавештења о покушају доставе, курирску службу можете назвати на број који ће бити наведен на обавештењу и договорити се о месту и времену доставе које Вам највише одговара. Све артикле пакујемо у оригиналну, и додтано картонско паковање, како би Вам производи дошли у стању у каквом смо Вам их и послали. Трошак паковања не наплаћујемо, без обзира на то који начин плаћања сте изабрали. Ценовник доставе можете погледати на линку. Курирска служба, не врши испоруку на територији Косова и Метохије.

Статус пошиљке Статус пошиљке можете проверити позивом на инфо телефоне 0116555000 / 0663555000 / 069640640  сваког радног дана и суботом у периоду од 09-16ч или путем интеренет сајта: Beks.rs. Неиспоручени пакети Уколико пакет не буде испоручен, продавац задржава право да сторнира поруџбину без поновљеног слања. 

 

X