СЛАЊЕ У ИНОСТРАНСТВО

Пошиљке шаљемо у иностраство путем услуге ПостЕкспорт, Поште Србије. Више о овој услузи на интернет презенатацији Поште Србије. Ценовник салња можете погледати овде. Омогућено је плаћње путем Пеј-пала за купце из иностранства. Након куповине обрачунаћемо Вам трошкове доставе према тежини и важећем ценовнику за одредишну земљу, те ће те добити додатну ел. пошту за доплату доставе.

Молимо Вас да имате у виду да Курирска служба која врши испоруку и Ваша локална царина могу наплатити додатне таксе и увозне трошкове. Саветујемо Вам да се о томе консултујете са локалним представником курирске службе и царинским органима у одредишној земљи.

Ако купац из било ког разлога одбије да преузме поруџбину, КупиДар задржава право наплате укупних трошкова транспорта и повраћаја пошиљке.

У међународном поштанском саобраћају постоје очекивани рокови преноса пошиљака, у које не улазе дан пријема пошиљке, нерадни дани пријемног и доставног оператора и  време задржавања пошиљке на царинама.  Додатне информације о роковима можете добити уношењем података о пакету за одређену земљу.  Пратите Вашу пошиљку путем јединственог броја уношенем на интернету овде.

X