Политика приватности

KupiDar.com (у даљем тексту КупиДар) као интерент платформа послује као интернет трговина Удружења Милош Милојевић Црна Бара, шифра делатности: 47.91 ПИБ: 110071060, Матични број: 28231504

Наше обавезе у очувању приватности корисника КупиДар се залаже за очување принципа приватности у сакупљању, коришћењу и заштити корисничких информација. У складу са овим начелима:

- Достављају обавештења корисницима по устаљеној пракси;

- Омогућавају избор на који начин ће се подаци користити у маркетиншке сврхе;

- Обезбеђују могућност ажурирања или промене података;

- Ограничавају доступност ваших информација;

- Омогућавају контакт у вези са питањима која су везана за заштиту приватности.

КупиДар високо цени однос који имају са својим купцима и одговорно је посвећен управљању информацијама о корисницима. Велика пажња је усмерена ка чувању личних информација, у складу са постојећим законима о приватности и у складу са интерним стандардима и пракси. КупиДар не продаје и не изнајмљују ваше личне податке трећим лицима. Ваше личне информације могу бити прослеђене нашим повезаним лицима ради вођења заједничке евиденције у виду побољшања нашег пословања као и финансијским институцијама ради омогућавања вршења куповине.

Политика заштите приватности

Ова полиса описује информације и праксу у заштити приватности која се примењује на страници www.kupidar.com и свим другим локацијама, приликама и дешавањима на којима се прикупљају информације од стране КупиДар или у њихово име. Kада нам проследите Ваше личне информације, пристајете на праксу коришћења информација на начин на који је то описано у овој полиси. Примењивост ове полисе не важи на интернет страницама ван домена www.kupidar.com, а којима се приступа са наше интернет странице путем веза ка другим интернет презентацијама које су у власништву трећег лица. Желимо да Вас подстакнемо да прочитате полисе о заштити приватности ових других интернет страница како бисте сазнали на који начин они сакупљају, користе, размењују и обезбеђују Ваше податке.

Типови обавештења корисницима:

- Огласи;

- Обавештења;

- Нoвости;

- Поштанска писма;

- Kаталози;

- Телефонски позиви.

 

Типови прикупљаних информација Информације које КупиДар може прикупљати су:

- Ваше контакт информације (име, презиме, поштанска и е-маил адреса, број телефона)

- Информације за наплату и испоруку (адреса за испоруку)

- Информације личног избора (листа жељених производа, коментари о понуђеним производима…)

 

Прикупљање информација

 

У току куповине или током коришћења наших сервиса или услуга, можемо Вам затражити Ваше личне информације. То се може десити у следећим случајевима:

- Приликом онлине регистрације корисничког налога;

- При куповини производа;

- Kоришћењем неког сервиса или услуге;

- При достави;

- Учествовањем у наградним играма, поклонима, анкетама и истраживањима;

- Успостављањем контакта преко интернет страница;

- Учествовањем у другим активностима.

 

Kоришћење информација Прикупљене информације се користе у следећим случајевима:

- Попуњавање форми у захтевима за информацијама;

- Организација и администрација чланског клуба;

- Обезбеђивање и пружање корисничких сервиса;

- Организација и администрација наградних игара, поклона, анкета и истраживања;

- Понуда нових производа и сервиса;

- Побољшање ефективности наших интернет страница, маркетиншких активности, сервиса и понуде;

- Спровођење истраживања и анализа;

- Слање информација у маркетиншке сврхе;

- Обављање других пословних активности.

Прикупљање информације о другим или од других особа Уколико нам доставите информацију о другим особама или ако друге особе доставе информације о Вама, исте ће бити коришћене стриктно у сврхе за које су и достављене. Kао пример овог типа информација можемо да наведемо адресу пријатеља на коју ће бити достављена поруџбина. Прослеђивање личних информација www.kupidar.com не продаје и не изнајмљује Ваше личне податке трећим лицима. Могућност неприхватања маркетиншких активности.

Једном када прикупимо ваше податке, можемо Вам послати маркетиншка обавештења која садрже повољне понуде, промоције, продајне акције и остале садржаје. У сваком тренутку имате опцију неприхватања будућих маркетиншких обавештења.

За престанак примања маркетиншких обавештења, молимо Вас да предузмете неку од следећих опција:

- Следите упутства за одјаву у примљеним маркетиншким обавештењима која су послата са наше стране;

- Путем слања имејла на адресу [email protected];

- Путем поштанске адресе: Милош Милојевић, В. Марјановића бр. 6 15355 Црна Бара,

При слању имејла или поштанског писма, молимо Вас да упишете своје пуно име и презиме, адресу, број телефона, имејл адресу и да специфично назначите који тип маркетиншког оглашавања (имејл, директна поштанска писма или телефонске позиве) не желите да добијате. На тај начин ће бити осигурана Ваша идентификација у нашем систему како бисмо успешно процесирали Ваш захтев. КупиДар ће предузети неопходне кораке како бисмо имплементирали Ваш захтев за престанак добијања маркетиншких обавештења. Молимо Вас да нотирате да због обраде података, поштанских и системских рокова, ова процедура може потрајати 10 радних дана за имејл поруке и 6 недеља за директно слање поште. Док ова промена не ступи на снагу, могуће је да ћете у том периоду и даље добијати наша маркетиншка обавештења. Такође треба нотирати да и када се одјавите од пријема маркетиншких обавештења, могуће је да ћете и даље добијати пословна обавештења као што су потврде о наручивању робе, информације о повраћају робе, или остала обавештења која се тичу КупиДар платформе.

 

Обезбеђивање сигурности за личне податке

Било да купујете путем интернета или у нашим књижарама, примењују се мере безбедности и разумне предострожности како би се спречио губитак, злоупотреба и неовлашћени приступ Вашим личним подацима који су под нашом контролом. КупиДар не може да осигура или гарантује сигурност било ког податка који се прослеђује путем електронске поште, тако да то радите на сопствену одговорност. С обзиром на то да је сигурност Ваших личних података висок приоритет, предузет је одређен број акција како би омогућио поуздан, тачан и сигуран трансфер података. Веб страница www.kupidar.com користи технологију енкрипције.  Kако бисте подигли ниво сигурности, приликом креирања корисничког налога на нашим Веб страницама, потребно је да одаберете личну шифру која би требало да садржи од 6 до 30 словних карактера укључујући комбинацију и слова и бројева. Лично сте одговорни за чување тајновитости Ваше шифре или података о корисничком налогу. Kоришћење Интернет колачића (Цоокиес), осталих технологија и трећих лица за прикупљање података Интернет колачић је мала датотека коју Веб страница или имејл порука шаље Вашем интернет читачу, који га онда може сачувати на Вашем хард диску. Наше Веб странице и имејл поруке користе интернет колачиће како бисмо максимално персонализовали процедуру куповине на нашим Веб страницама. Kолачић симулира непрекидну конекцију. Они омогућавају чување информација о Вашим подешавањима и сесијама и дозвољава приступ Веб страницама без поновне персонализације. Веб читач (browser) се може подесити да не прихвата Интернет колачиће. У том случају ћете бити у могућности да гледате наше Веб странице, али нећете моћи да креирате кориснички налог или да направите поруџбину. Наш Веб сервер аутоматски сакупља информације као што су адреса (УРЛ) Веб странице са које сте дошли, које странице сте посетили на нашој Интернет презентацији, који Веб читач користите за преглед наших Веб страница и остале статистичке податке који нам помажу да схватимо и разумемо како посетиоци користе наше Веб странице. Веб странице www.kupidar.com користе сервисе које обезбеђују трећа лица и која у наше име, путем интернета, анализирају саобраћај и посећеност наших Веб страница. На тај начин могу бити прикупљане анонимне информације о Вашим посетама нашим Веб страницама и Вашој интеракцији са нашим оглашавањима. За те потребе се могу користити технологије сличне онима које смо описали у претходним пасусима, како би се измерила ефикасност оглашавања и е-маилова.

 

Ажурирање личних података

КупиДар жели да Ваши лични подаци буду тачни и комплетни. Обезбедили смо неколико различитих метода за ажурирање истих.

Ако сте креирали кориснички налог на страници www.kupidar.com, можете ажурирати Ваше податке након пријаве.

1. Пошаљите захтев на е-маил: [email protected];

2. Пошаљите захтев на поштанску адресу: МИЛОШ МИЛОЈЕВИЋ В.Марјановића бр. 6 15355 Црна Бара

У случајевима да шаљете имејл или поштанско писмо, молимо Вас да обезбедите актуелне информације и промене које желите да буду направљене. Сакупљање информација од деце www.kupidar.com неће свесно или намерно сакупљати личне податке од деце путем интернета која су млађа од 13 година. Залажемо се за заштиту права деце!

 

Kонтакт

Уколико имате питања или притужбе које се тичу приватности и сигурности Ваших података, или уколико имате сазнања или сумњу о нарушавању приватности или сигурности, молимо Вас да контактирате са нама на неки од следећих начина:

1. Позовите нас на број телефона 063/250-331;

2. Пошаљите имејл на: [email protected];

3. Пошаљите писмо на поштанску адресу: МИЛОШ МИЛОЈЕВИЋ В.Марјановића бр. 6 15355 Црна Бара

Заштита поверљивих података о трансакцији приликом онлине куповине Приликом куповине у интернет продавници КупиДар поверљиве информација се преносе путем јавне мреже у заштићеној (криптованој) форми.

X