УВОД У ВРЕМЕПЛОВ МАНИПУЛАЦИЈЕ СРБима – Зоран Самарџић

10.26 

Књигу је приредио Зоран Самарџић она се бави језиком, писмом, вером и питањем календара. На веома необичан и критички начин приказује историју, односно прошлост наших предака. Неспорно је доказано да раса, односно народ који не зна своју прошлост не може да схвати садашњост, а још мање да види исправан пут у будућнност.

Опис

Ова књига није ауторски рад, настала је као интересовање о пореклу аутора као и о судбини коју су делили наши преци са судбином нашег српског народа. Већину текстова су писали они који су се посветили истраживачком раду и који су текстове објављивали на начин који су процењивали као најцелисходинији, а аутор, вођен божјом вољом, прочитао. Допринос аутора је у одабиру текстова коју су се наметнули као интерестнтни да их сам препроучи.

Приређивач књиге Зоран Самарџић рођен је у Рогатици 02.02.1953. године, Република Српска. По занимању економиста, а по вокацији спортски радник и заљубљеник у историју. Председник је удружења "Братство Самарџића" од 2012-2015, оснивач и председник удружења "Покрет за развој Батајнице" Београд. Иницијатор је и реализатор подизања спомен чесме "Милица Ракић" у Батајници и документарног краткометражног филма; "А била су само деца", који је посвећен деци убијеној од НАТО агресора. Написао и објавио: књигу "Српске вертикале", ауторски рад о Радоју Домановићу, Љубици Ивошевић, књигу са коаутором Драганом Теодосићем "Монографија о Батајници", публикацију "Фото албум о Батајници" и др.

Повез књиге : тврд
Страна : 248
Формат : А5, 13×21 цм
Писмо : ћирилица

Издавач: Удружење грађана Покрет за развој Батајнице

Година издања: 2021.

ИСБН 978-86-900800-2-1

Рецензије

Још нема коментара.

Само пријављени корисници који су купили овај производ могу оставити коментар.