АУТОР: Драгољуб Петровић

Одавно нисам, драги Славко, прочитао провокативнији, и разложнији, текст о ЕУ и памети на којој је заснована од овога који си данас потписао. И волео бих да будем оптимиста и да се надам да ово што нам се сада догађа неће бити потоња трагична епизода светске историје. Из твојега текста пробијају понекад и светлији тонови, али се бојим да ћеш бити много ближи истини у последњој реченици него у онима претходним: Европска Унија пре ће пристати на промену крви него на промену памети.

За такав суд упориште налазим у чињеници да је ту памет успоставило Хришћанство, али да је оно на Западу врло брзо почело да посрће и после једнога миленијума одрекло се своје суштине: од Великог Раскола та је памет почела да негује злочин као суштину сопственог позвања и одрекла се, због 30 сребрњака, и својих корена и своје мисије. И сребрњак одредила као меру сопствене памети и као једино обележје сопствене духовности.

А лако би се могло показати да су и смисао и суштину те хришћанске мисије одредили – Словени: они поставили темеље овој цивилизацији и овој духовности (о томе говорим на другим местима и другим поводима) и од њих нису никад одступили.

И сачували Хришћанску Душу. Коју је Западно Хришћанство убило и међу Словенима, најизразитије у Пољској, темељито у Хрватској и Украјини, сада то чини успешно у Црној Гори (душу су, по српским искуствима, сачували Чеси, Словаци и Лужичани), а грчко, бугарско и румунско православље „заступале су“ немачке династије Кобурзи, Хоенцолерни, Шлезвиг-Холштајн-Сондербург-Гликсбурзи — уз савезништво са самом немачком државом и њеним владама — и успеле да своје народе и државе уведу у ред угледних злочиначких чланина данашње Европске Уније.

И да је све то, према наводима Ги Метана, на Западу почело да се као русофобија „негује“ макар који век пре Раскола. Ту су памет давно прозрели „велики људи Запада“, ја бих од њих овде могао поменути Хердера, други ће додати Шпенглера и Шубарта, неки помињу Легутка (а има их много више, с некима сам се и лично сусретао), али ће се показати да су сви они немоћни пред злом које се шири из опустошене западне свести и најављује дефинитивни слом људскости пред налетом разобрученог зла предвођеног оним представницима људске врсте који најбоље успевају на светским моралним и интелектуалним ђубриштима.

Мислим да се на челу таквих нашао амерички демократски председник Вудроу Вилсон који је 1917. послао у Русију Троцког и Лењина да тамо изврше преврат који ће у европској (и светској) историји остати записан као Велика Октобарска јеврејска комунистичка револуција (историчари ће нам, некад, разјаснити да ли је Велики рат с тим циљем и потпирен) и тако је демократија удесила да се, тада и током више следећих деценија, Руси скрате за 60-ак милиона (бољих) глава, да се Вилсон упише као највећи убица у историји света и да иза тога стане сва западна злочиначка памет којом је, под уздом Енглеза и Американаца, безнадежно обележено и много последњих векова људске историје и сва модерна западна цивилизација.

И, у њеном склопу, сва Европска Унија. За коју се показује да је, уз неколико ретких изузетака, чине државе којима је злочин уграђен као основно генетско обележје (такве су све европске „колонијалне силе“, предводи их Енглеска која је, према неким одређењима, сама заслужна за више злочина од многих оних осталих заједно) и да им још остаје једино да униште Словене, о чему су откривена два пројекта, најпре „Харвардски“ (с почетка 80-их година прошлог века, с „планом Англосаксонаца да униште Словене, пре свега Русе и Србе)“, а потом и „Хјустонски“, искључиво усмерен против Русије, коју је Запад планирао да подели на мале државе, при чему се отворено наводи да би Сибир преузеле САД, Северозападну Русију Немачка, Југ и Поволжје Турска, а Далеки исток – Јапан. Према »Хјустонском програму«, уз све то, предвиђено је „уништавање Словена – у потпуности, без обзира којој нацији припадали. Буквално се говори о уништењу 300 милиона Словена изазивањем међусобних ратова, какав је био на подручју бивше Југославије. 

Цитирамо из »Хјустонског пројекта«: »Украјинац ће мислити да се бори против Русије борећи се за своју самосталност, на крају ће добити слободу, али ће пасти у потпуну зависност од нас. Тако ће бити и са Русима. Све ће се радити под предлогом стицања суверенитета, борбе за своје интересе и националне идеале. При томе, нећемо дозволити ниједној страни да се самоопредели на основу националних вредности и традиција. У овом рату словенске будале ће ослабити себе, а нас ојачати.« Аутори су потом додали: »Ми добро знамо да национализам јача нацију, чинећи је јаком. Интернационалне пароле су застареле и не дају плода. Ми ћемо њих заменити општечовечанским вредностима, што је опет исто. Нећемо дозволити ниједном национализму, као ни националним покретима који теже да се ослободе нашег диктата да се подигну. Уништићемо их како смо то урадили у Југославији, Србији, Ираку…«

При чему су средства за уништавање Словена прецизно одређена

(в. vestisrbija.rs/2019/12/07/hjustonski-projekat-za-uništenje-slovena/; vizionarski. wordpress. com/2013/04/29/ционистички-планови-за-словене).

 • Бројну популацију Словена ми ћемо лишити националне елите која и одређује развој догађаја и напредак земље и наравно сав ток историје. Зато ћемо у наредних пет година затворити пола њихових факултета, а у другој половини ћемо ми учити. Пустићемо тамо Јермене, Чечене, Цигане и њима сличне.

 • Спровешће се хуманизација образовања, а као резултат тога, значај предмета који структурирају мишљење коришћењем леве и десне полусфере мозга, биће умањен и деструиран: а) језик и литература; б) физика и математика. О историји се нема шта ни говорити. Даћемо стоци свој поглед на историју у коме ћемо показати да се сва људска еволуција кретала ка томе да се Богоизабрани јеврејски народ призна за владаре над целим светом. Уместо националних вредности, даћемо вам патриотизам балалајки и пијаних суза. И овде ће наш циљ бити да заменимо црвено-смеђу елиту нашом.

 • У словенским земљама нећемо дозволити развој науке, а језгро научника (Академију наука) чиниће наши људи. Нећемо допустити никакве високе технологије, што ће довести до потпуне пропасти индустрије коју ћемо свести на производњу предмета који су неопходни за ограничен број робова који нама обезбеђују сировине.

 • Изградићемо криминалцима боље услове живота него за стоку која ради, из тамница ћемо пуштати злочинце како би било више убистава, пљачки, нестабилности. Амнестије ће се односити само на лопове и убице.

 • Ми нећемо дати да се подигне ниједан националистички покрет, а оне покрете који теже да изведу народ изван наше контроле уништићемо огњем и мачем како је то већ урађено у Грузији, Јерменији и Србији. Зато ћемо обезбедити потпуни процват нашем национализму-ционизму, прецизније Јеврејском фашизму, који се по својој тајности и моћи појављује као надфашизам! Није узалуд Генерална скупштина УН 1975. године усвојила резолуцију по којој је ционизам проглашен као највећи облик расизма и расне дискриминације, али је услед нашег победоносног похода широм планете, 1992. године та резолуција укинута. Овај међународни орган смо учинили оружјем наших намера за успостављање власти над »свим царствима и народима«.

 • Зар треба подсетити како су западни „научници“ истумачили етимологију појма »Словен« – ‘роб’, али не као бесплатни радник већ као животиња, као човек без воље, нечовек, роб по суштини. То је нагнало неке руске ауторе да закључе да је Запад поново повео рат против Словена, али да то нико од политичара из словенског света не изговара, па чак ни из Русије и тренутно најугроженије Србије.

 • Хитлер је био глуп и незрео. Он је деловао директно, отворено. И зато је морао да уради невероватно велики посао – да милионе људи спали, стреља, закопа исл. Он је оставио крваве трагове. Ми ћемо деловати брже: код нас неће бити трагова. Ако се рађање смањи макар за половину – то ће уништити годишње 2-3 милиона Руса без било каквих трошкова. Нису потребне пећи, муниција и гробови. И нема трагова. Нису се родили и криваца нема.

 • Постоји још једна организациона структура – православни клир. Ми ћемо послати међу свештенике своје јудејске представнике, којима је, по талмуду, дозвољено да испуњавају ритуале других религија чувајући у срцу своју веру, јудаизам. Остале ћемо поткупити. А оне који на то не буду пристали, њих ћемо уништити. Код Руса, осим ових, није остало мање-више организованих структура, тако да стока није способна да се уједини и да их изгради, јер је руска стока већ успавана и деградирана и није способна да се организује.

 • Глуп словенски народ не разуме да су најгори нацисти они који никада и нигде гласно о томе не говоре, а све чине као под окриљем демократије. Управо супротно, ми ћемо учинити да реч фашиста буде забрањена! И ове речи ће се бојати свако кога ми прогласимо фашистом! Ми веома добро знамо да национализам учвршћује нацију и чини је јаком. Парола „интернационализам“ је застарела и у то више нико не верује, па се мора заменити слоганом „универзалне вредности“ – то је једно те исто.

 • Светске залихе индустријских сировина се троше и већ на почетку следећег миленијума „западно друштво“ неће моћи да задржи свој ниво потрошње без нових извора – колонијалних земаља, донора. Зато су наша стремљења сада усмерена на Русију и то из два разлога: а) ликвидација најмоћније независне империје која заузима шестину површине Земље; б) завладати њеним богатствима која чине 60-70% укупне количине светских залиха сировина и 75-80% откривених светских залиха нафте и гаса концентрисаних у Сибиру и на обалама Северног Леденог океана; сада се већ 85% обале Северног Леденог океана налази у нашим рукама (шири круг становништва још није свестан тога), захваљујући замршеним и народу неразјашњеним договорима који су закључени током власти Горбачова и Јељцина.

 • Поменути пројекти одређују Словене као непокорне, при чему као такве посебно именују Русе, Белорусе, Украјинце и Србе. Поред рата, као средства уништавања Словена, посебно Руса, примениће се и климатско оружје, којим ће се присилити на сељење и мешање са другим народима, што ће значити и њихов дефинитивни нестанак.

 • Словенску стоку ћемо прогнати далеко на север, иза граница Москве. Тамо ће бити мала северна територија – резерват са компактним становништвом, сличан индијанским резерватима у Америци“.

О словенској стоци једнако размишља и Европска Унија, али не примећује да се њена памет много не разликује од оне за коју се овде залаже: европски цивилизациони образац нестаје пред нашим очима, а Европа не примећује да јој се — мења крв. Њена сточна памет то није могла предвидети.

преузето са: https://naukaikultura.com


0 коментара

Оставите одговор

Avatar placeholder
X