МОЈИ ИЗУМИ – Никола Тесла

5.10 

Никола тесла је, 1919. године за амерички часопис Елецтрицал Ехпериментер описао је свој живот и научни рад у низу чланака под називом Моји изуми. Теслин животопис опремљен је фотографијама и скицама проналазака. Велики део књиге посветио је и свом детињству, родитељима и породици, као и земљи својих предака.

На залихама

Шифра производа: 2.11 Категорија: Ознаке: , , ,

Опис

Никола Tесла је, 1919. године за амерички часопис Елецтрицал Ехпериментер описао је свој живот и научни рад у низу чланака под називом Моји изуми. Теслин животопис опремљен је фотографијама и скицама проналазака. Велики део књиге посветио је и свом детињству, родитељима и породици, као и земљи својих предака.

тврд повез, ћирилица

илустровано

100стр, 24цм

ИСБН: 978-86-84371-68-5

Рецензије

Још нема коментара.

Само пријављени корисници који су купили овај производ могу оставити коментар.

Можда ће вам се свидети …

 • Ганеша клубКњиге

  ГНЕЗДО ЦИВИЛИЗАЦИЈЕ И ДРЕВНЕ МИГРАЦИЈЕ – Драгољуб П. Антић

  Узајамним спрезањима резултата Миланковићеве теорије климатских промена и више других природних и егзактних наука, лингвистике, митологије и етнологије, древни историјски списи и археолошки налази (који се код историчара најчешће игноришу, или погрешно и изоловано интерпретирају) добијају своје пуније значење и слика древног постаје прецизнија.

  Брзи преглед
 • Књиге

  ТЕОРИЈА КЛИМЕ – Драгољуб П. Антић

  Климатска теорија Милутина Миланковића је, због свог великог слагања са експериментално утвђеним подацима, наишла на велико уважавање у свету осамдесетих година протеклог века. Осим прецизног утврђивања климатских промена током последњих милион година, ова теорија је утврдила циклусе ширења и смањивања, ледених капа током протеклих ледених доба… 

  Брзи преглед