Календар ЗАБРАЊЕНА – ОЧУВАНА ИСТОРИЈА 2020/7528

7.33 

Календар – уџбеник ЗАБРАЊЕНА ИСТОРИЈА СРБА, аутора Љиљане Кртинић, је идеалан поклон вашим пријатељима и рођацима. Овај изузетни календар је богато графички опремљен на 33 стране и садржи: – древну и праву историју Срба стару више од 12.000 година, – биографије српских светаца, јунака и стваралаца, – опис српских слава и постова, – рецепте и савете Милијана Стојанића – најбољег светског кувара и Гинисовог рекордера.

На залихама

Опис

Уметница Љиљана Кртинић, која је академски графичар и ликовни педагог, дошла је на генијалну идеју како да србима приближи њихову праву и истинску историју, а идеја се састоји у томе да то србима проближи преко годишњег календара, који би уједно био и календар и уџбеник, дакле календар-уџбеник. Одабран је и назив за такав календар, а то је: Календар – уџбеник „Забрањена историја Србије„.

За 2020.годину већ је одштампан календар „Забрањена иосторија Србије“ (7528 п.н.е – 2020.) и мени је члан те екипе, Горан Митић Мита, наш физичар, астрофизичар и метафозичар, понудио да уз одређену провизију промовишем тај календар преко свог блога.

Овај календар-уџбеник је изузетно квалитетно дизајниран, урађен је на врло квалитетном папиру, опремљен је на 33 стране и садржи сдледеће:
 древну и праву историју Срба,
 биографије србских светаца, јунака и стваралаца,
 опис србских слава и постова,
 представе неких наших манастира,
 рецепте и савете србина Милијана Стојанића – најбољег светског кувара и Гинисовог рекордера.

Идеја да се све ово приближи преко календара-уџбеика је генијална, јер календар ће бити видљив и доступан за преглед свих 365 дана у било ком домаћинству које га поседује, стану, илити дому, јер наш човек се тешко одлучује на куповину и читање књига о томе, а овако путем календара све ће бити прихватљивије и делотворније, јер свако ко буде имао овакав календар, кад год баци поглед на календар на одређене месеце и датуме, да поглеад нешто, види и сазна око тих датума: када, шта и како, он ће видети и одређен текст за читање, у коме ће бити нешто написано из горе изнетог садржаја календара.

Наравно, кад било који појединац, који буде поседовао овај календар, буде „бацио“ поглед на календар…, угледаће одређену слику и текст који ће прочитати, тако ће му се пробудити радозналост за даље истарживање и сазнавање истине која се објашеава у каледару, а своје истраживање ће моћи да настави преко интернета, јер данас се све око забрањене историје Србије и Срба може наћи преко интернета, чак и читаве књиге у неком електронском формату, најчешће то је пдф. формат.

Рецензије

Још нема коментара.

Само пријављени корисници који су купили овај производ могу оставити коментар.